Vejby vs. Valby

Fedtprocent og nye sko!!

IMG_2269

Som I kan se på billedet ligger jeg lige omkring 0 på alle målingerne, hvilket vil sige at jeg altså hverken er undervægtig eller overvægtig, men lige tilpas. So far. Ville ønske jeg havde målt min fedtprocent da jeg startede træningen. Det havde været sjovt at se udviklingen.

Idag har bare været den rene opturs-dag! Optur, på optur, på optur! Den første optur startede på arbejdet. Nede i kantinen havde FitnessDK en stand, hvor man kunne få målt sin fedtprocent. “Kom lad os prøve”, lød det fra min chef. Og man skal jo gøre hvad sin chef siger. Dog skulle vi have gjort det inden vi spiste, men vi valgte så bare lige den tunge vej og spiste et godt måltid mad inden vi hoppede på vægten. Mine tal var nærmest til perfektion, hvilket gjorde mig utroligt glad. Jeg havde en fedtprocent på 26, 6 % og den skal ligge mellem 21.0 og 32.9!! Fedt, fedt, fedt.. Min “Fat mass” var på 18.1 kg og skal så ligge et sted mellem 13.3 og 24.5 kg! PERFEKT! Min krop svarer til en 22 årig’s, så det må vel sige at være kanon, eftersom jeg fylder 24 til december! Det kunne ikke være bedre. Jeg er en glad pige 🙂

IMG_2273

Okay, så fik man også lige nye sko! “Hej Prinsessesko, jeg er forelsket i jer” <3 Jeg aner ikke hvad jeg har gjort siden jeg fortjener så meget forkælelse. Men åbenbart synes min kæreste og hans fætter at jeg havde fortjent de nye Nike Free 5.0 i PINK! De er jo slet ikke til at stå for – hvor er de bare fantastiske! Det er simpelthen for vildt! Og så uden at jeg har fødselsdag eller noget?! Jeg må nok indrømme at jeg er særdeles smigret over så flot en gave på en ellers så ligegyldig onsdag! WOW! I kan finde en overlykkelig lille pige inde i mig lige nu! 🙂 Det er onsdag og den sidste optur var at jeg da selvfølgelig skulle ned og træne med drengebanden. Det har jeg set frem til hele dagen. Styrketræning – bryst! Hårdt – men godt! De store drenge river mig rundt med vægtene, og jeg er vild med det! Det er virkelig en kæmpe hjælp for mig at de er der og presser mig! Det gør bare træningen 100 % intensiv! Ville ønske jeg kunne beskrive det, men det kan jeg ikke. Jeg er blevet dybt afhængig!

Nu skal mig og mine gele arme have lidt hvile på sofaen, foran fjernsynet, og vente på at mansen kommer hjem efter fodboldaften med drengene! Lækker onsdag! Jeg er flyvende 🙂

God aften til alle jer derude.

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejby vs. Valby