Dumme konkurrence!

Vejby vs. Valby

Idag har været en af de dage hvor der har været umenneskeligt mange ting at tage stilling til. Jeg er ellers (hvis jeg selv skal sige det) rimelig planlagt hver dag. Jeg sørger altid for at jeg præcis ved hvad jeg skal den følgende dag, men ikke idag. Jeg kom alt for sent i seng igår og jeg havde ellers planlagt at tage i fitness inden arbejde så jeg kunne tage til Vejby og besøge mine søde svigerforældre, men jeg var simpelthen ikke i stand til at stå tidligt op imorges. Af den grund var jeg nødt til at ligge træningen efter arbejde klokken 18.30, og så måtte jeg altså skuffe min søde kæreste og blive i Valby, da jeg først var sent færdig med træning! Det tager alligevel halvanden time at komme hjem til dem. Øv.

Derfor måtte det blive Valby og endnu en nat uden søvn og helt alene i sengen! 🙁

Efter træningen idag tog min veninde og jeg ned og spiste muslinger. Så hyggeligt og lige hvad jeg havde brug for, men så kom jeg hjem i en tom lejlighed bagefter. Det havde jeg mindre brug for, så derfor valgte jeg.. Helt spontant.. At drage mod Nordsjælland ! Som den faste læser min kæreste er, håber jeg derfor han bliver rigtig glad for at finde ud af, at jeg er i Vejby om en halv time!

Jeg skal fanme ikke have en søvnløs nat og jeg vil altså gøre alt for at sove i hans store Hulk-arme! 😉

vi ses om en halv time skat..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumme konkurrence!