Familie, træning og fridag!

Undskyld pausen! My iPhone walked away.

Okay, jeg har en helt særlig undskyldning idag! Som I jo kan læse jer til på mit sidste blogindlæg, er der jo kommet en hund i familien. Den tager godt nok meget tid, og har altså haft lidt halvtravlt med hende. Så nu er hverdagen altså både spækket med træning, arbejde, familieliv og hundeluftning! Livet er en fest og vi må nyde det så længe vi har det! 😀

Derudover skal det siges at jeg elsker min hund, næsten ligeså højt som jeg elsker min kæreste 🙂 Det er utroligt hvor meget glæde sådan en lille satan kan give! Men det er selvfølgelig ikke kun guld og grønne skove, for i denne tid, hvor hun er sådan en lille hvalp, kræver hun enormt meget tid og overskud – så det skal lige findes frem! 🙂 Men lykkelige – det er vi!

Idag har jeg gjort noget sindssygt! Jeg har solgt min iPhone. Efter min kæreste gjorde det samme, fandt jeg ud af hvor ekstremt meget tid den stjæler og hvor afhængig man bliver. Det har jeg ikke lyst til mere. Så nu vil jeg være uafhængig, bruge min tid på alt det jeg holder af – min kæreste, familie og min lille hund. Det kan jeg ikke bruge min telefon til – så nu ønsker jeg mig en Nokia 3210, som i gode gamle dage. Noget der kan ringe, skrive sms’er og spille snake. Andet behøver den ikke kunne. Nu er jeg så fri som fuglen – farvel til instagram 24/7 – facebook 24/7 – snapchat 24/7 – livescore 24/7. Slut prut finito.

400375_10151980572897575_1731038014_n

De to funklende stjerner i mit liv.

… og lige en træningsupdate: Da jeg startede træningen tilbage i starten af februar vejede jeg 73 kg. Mit mål på de 65 kg er nået! HURRA! Farvel 8 kilo og bliv væk for evigt! Nu skal jeg bare have de fucking ABS, så min bikini står knivskarpt med min krop når jeg forhåbentligt inden længe skal ud og rejse, eller ihvertfald bare sole lidt i gården. Keep your hopes high, and your dreams even higher!

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie, træning og fridag!