Når to bliver til tre <3

Familie, træning og fridag!

Idag er det torsdag, helligdag og dermed fridag! Det er faktisk slet ikke en selvfølge for mig, i og med at jeg arbejder med telefonsalg – for helligdage er telefonsælgernes yndlingsdag! Måske går jeg ikke nok op i mit arbejde, for jeg hader det! Heldigvis fik vi fri idag! Det betyder at der skal hygges, trænes og slappes af med min lille familie i Valby! Ja – jeg sagde familie! Men med en lille hundehvalp på 10 uger, er vi nødt ti at behandle den som en lille baby! Hun ved knap nok hvorfor hun har fået ben og hvad hun skal bruge dem til – haha! 😉

IMG_2650

Min morgenmad idag 🙂

Selvom det regner må jeg hellere se at komme ned med hende! Vi øver os i at gå i snor, og hun er så dygtig! Bagefter skal vi i fitness, og så skal der trænes igennem – dagens absolutte største optur! TRÆNING 😀 Nu er der rigtig mange der efterhånden har spurgt efter træningsprogram og kostplan, jeg har lidt svært ved at nå at sende det til alle, derfor benytter jeg bloggen til det imorgen 🙂 Så kan I se med ..

IMG_2639

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når to bliver til tre <3