Undskyld pausen! My iPhone walked away.

Arbejde og uddannelse!

Så starter et nyt kapitel i mit liv. Jeg har fået nyt job og har søgt uddannelse! Jeg har fået job på et plejehjem kun fem minutters gå gang fra vores lejlighed! Hvor perfekt har det lov til at være? 🙂 Jeg er meget meget glad ihvertfald. Og så er det studierelevant for den uddannelse jeg har søgt, jeg har nemlig netop søgt ind på sygeplejeskolen, som jeg forventer at starte på til sommer eller vinter. Helst nu her til sommer! Men nu må vi jo se.

Jeg har været nede og træne i 2 timer idag. Min krop er en lille smule øm, efter jeg har trænet skulder med Jonas. Jeg må indrømme at jeg har spist lidt for usundt den sidste uges tid. Så nu er det slut igen med det! På mandag starter vi et knivskarpt 6-ugers faste program! Så skal maden vejes.. Det lyder lidt besværligt, men jeg glæder mig til at prøve det. Jeg smider programmet op så snart jeg har det og så skal fedtprocenten måles igen.

Kan afsløre at mine ‘ABS’ stille og roligt er på vej – I skal nok få dem at se når jeg synes de er værd at vise frem 😉 God fredag venner!

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld pausen! My iPhone walked away.