Fra medium til small..

Sol over Nyhavn!

IMG_2187

I bussen på vej ind til byen idag 🙂

Jeg har haft en fantastisk dag idag. På trods af en lang nat på arbejdet og kun 5 timers søvn, kom jeg forholdsvis tidligt op af sengen og tidligt ud af døren. Jeg havde nemlig en kaffe aftale i Nyhavn med min skønne veninde, Cecilie! 🙂

Idag var jo hviledag, og imorgen begynder 2. uge. Det motion jeg fik dyrket idag, var vores lange gåture inde i byen, men hold da op hvor var det bare hyggeligt og solen bagte. Nu må den TAN gerne snart komme!

Noget af det jeg elsker aller mest ved Cecilie, er vores spontanitet, underlige påfund og vores yderst mærkværdige enigheder. Cecilie er en af dem jeg kan være mest spontan med, finde på skøre ting med og sidst men ikke mindst være enig med omkring de underligste ting! Vi har virkelig nydt dagen idag, solen over Nyhavn, Kaffelatte på Baresso, shopping i Magasin, Kærlighedstatoveringen “C og C” og middag på Dalle Valle.

IMG_2201

Cecilie og vores “gourmet”-middag @DalleValle

Resten af min søndag aften har jeg brugt foran fjerneren. Alene. I en mørk lejlighed. Øv! Jonas er taget hjem for at besøge sine søde forældre, så her sidder jeg altså. Helt mutters malene og ser film og spiser rosiner! Gad vide om jeg kan sove i nat – det plejer at knibe når han ikke er her. Lad os håbe og krydse fingre for en god arbejds og træningsdag imorgen!

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra medium til small..