Fedtprocent og nye sko!!

Morgentræning, brunch og en hel arbejdsweekend!

Dagen igår startede hårdt ud med morgentræning! Normalt er jeg ikke så vild med at stå nede i fitness allerede klokken 08.00, men det kan være en nødvendighed, når man får svigerforældre på besøg til brunch klokken 10.00 og når fitness lukker klokken 15.00 på en helligdag! Men det er værd at foretrække, da der ikke lugter særlig ulækkert når det er så tidligt! 😉 Dog vil jeg også sige at jeg nok godt kunne have trænet LIDT hårdere. Det er bare så svært når de andre ikke er med!

IMG_2310

#workout #instagram #follow @christinamariajacobsen

Efterfølgende kom Jonas’ forældre til Valby og vi tog ned og spiste en lækker brunch sammen på Café Phenix. Jeg elsker virkelig deres kæmpe buffet, med alt hvad hjertet begærer, og med en lidt sær trold som mig, som har skåret det meste ud af sin kost, ja, så er der alligevel en masse lækkert jeg kan spise 🙂 Fantastisk sted, kan absolut anbefales. Deres menuer og retter er også top dollar, og jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse dernede! Fem store stjerner her fra 😉 Resten af dagen stod i familiens tegn og Jonas og jeg tilbragte det meste af dagen i Nordsjælland hvor vi bl.a. var et smut forbi hans bedsteforældre til Kaf’.. 🙂 Og lige et smut ved stranden! Super dejlig dag i det bedste selskab!

IMG_2339

Idag og imorgen står den på arbejde! Idag har jeg ikke fået trænet, men så må jeg jo bare træne ekstra hårdt imorgen – og det er jeg mega klar på! 08.00 i fitness på en søndag! TJEK!

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedtprocent og nye sko!!